MÅLTID I LOM

Matmekkaet Lom ligg midt i matfatet Nord-Gudbrandsdalen. Her treng du ikkje ta mange skritta mellom stuttgåtte matopplevingar som er vanskelege å forlate. Godt skifte!



BRIMIBUE

Fjellheimens fremste diner er drifta av Tina Brimi, dotter til kjøkenmaestro Arne Brimi.

Nordal Turistsenter

BAKERIET I LOM

Brusande Bøvra utenfor glaset, full fyr på baksteovnen innandørs. Og langt meir enn kanelsnurrar på menyen.

FOSSHEIM HOtell

Ferdamannskvile sidan 1897. Matfat enno lengre. Spesialitetar: Bøverdalsbiff eller fisk fra elva Bøvra som fossar forbi like utanfor.

Eit av Noreg sine beste hotellkjøken. Bygd opp av Arne Brimi og tufta på lokale råvarar.

 

Nasjonalparklandsbyen Lom er så liten at du aldri går deg bort og raskt går dit du skal:

Turkart-Lom-nasjonalparklandsby.jpg